Respect, Plutonier Gheorghiu Raul!

Luni, 24 Iulie 2023Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Respect  Plutonier Gheorghiu Raul | imaginea 1 Astăzi vă prezentăm pe unul dintre cei mai implicați și dedicați pompieri sibieni: Plt. Gheorghiu Raul - comandant de echipaj în cadrul Detașamentului de Pompieri Sibiu.

Pasiunea lui pentru această Armă a început încă din adolescență, când profita de orice ocazie care se ivea, pentru a fi în preajma pompierilor, uneori privind de la depărtare cum aceștia acționează în misiunile lor. Aceasta l-a determinat mai târziu să devină pompier și să se alăture familiei pompierilor sibieni.

Implicarea și devotamentul său au fost demonstrate de-a lungul timpului nu doar în cadrul misiunilor încredințate, ci și în afara orelor de program, când a participat la nenumărate intervenții, oferind sprijin celor aflați în pericol, salvând oameni din flăcări și suflete necuvântătoare care aveau nevoie de ajutor.

Este la prima lui misiune internațională unde nu ratează nicio ocazie de a-și arăta pasiunea pentru această nobilă meserie, salvând viețile celor aflați în pericol. Reprezentanții ISU Sibiu își exprimă mândria față de Raul, care este un exemplu de implicare și profesionalism pentru toți și îl așteaptă să revină cu bine acasă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.