Voluntar SMURD, apoi pompier - Felicitări, Sergent major Cosmina Iochim!

Marți, 18 Iulie 2023Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Voluntar SMURD  apoi pompier   Felicitari  Sergent major Cosmina Iochim | imaginea 1 Astăzi este despre 𝑠𝑒𝑟𝑔𝑒𝑛𝑡 𝑚𝑎𝑗𝑜𝑟 𝐶𝑜𝑠𝑚𝑖𝑛𝑎 𝐼𝑂𝐶𝐻𝐼𝑀, care încadrează o ambulanță SMURD. Pe Cosmina o considerăm un exemplu demn de urmat pentru curajul, dedicarea și determinarea de care dă dovadă în serviciul său la ISU Timiș.

Cosmina a fost dintotdeauna dedicată spre a-i ajuta pe oamenii din comunitate. Cu o lungă experiență ca voluntar SMURD, în cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara, încă din anul 2017, și cu fiecare misiune la care a participat, și-a consolidat abilitățile și cunoștințele în domeniul intervenției în situații de urgență.

La acestea se adaugă susținerea și încurajarea familiei, îndeosebi a fratelui, care a stârnit-o să-și dezvolte o pasiune pentru mașini…chiar pentru cele mari. Acum ea deține permis de conducere pentru patru categorii.

Datorită devotamentului și experienței sale, Cosmina a hotărât să se îndrepte către o nouă provocare și a candidat pentru postul de conducător autospeciale. Cu perseverență și competență, a reușit să se încadreze pe acest post, în timpul pandemiei.

La doar 33 de ani, sergent major Cosmina IOCHIM este acum singura femeie care conduce ambulanțele SMURD în cadrul ISU Timiș. Realizarea aceasta este o dovadă a capacității ei de a depăși obstacolele și de a se ridica în fața provocărilor.

În luna iunie a acestui an, Cosmina, alături de alți colegi încadrați pe aceste funcții, a absolvit cursul de conducere defensivă dezvoltat de Academia Titu Aur. Astăzi, colegii din cadrul Secției Sânnicolau Mare spun despre colega lor că este un salvator profesionist și om de încredere. Cosmina reprezintă un model de inspirație pentru tinerii paramedicii și viitori salvatori.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.