Campania “RISC. Renunţă. Improvizaţiile sunt catastrofale” continuă

Vineri, 03 Mai 2013Hunedoara

Campania RISC  Renunta  Improvizatiile sunt catastrofale  continua | imaginea 1 O echipă de pompieri ai Inspecţiei de Prevenire din cadrul I.S.U. Hunedoara a organizat, în municipiile Deva şi Orăştie, o acţiune de diseminare a mesajelor campaniei "RISC. RENUNŢĂ. IMPROVIZAŢIILE SUNT CATASTROFALE".

Pompierii au distribuit cetăţenilor materiale promoţionale şi informative cum ar fi flyere, stickere şi elemente de identitate vizuală dar au şi oferit consultanţă celor care au dorit să afle mai multe despre scopurile campaniei.

Campania RISC  Renunta  Improvizatiile sunt catastrofale  continua | imaginea 2 Obiectivul de bază al campaniei organizate de I.G.S.U. şi E-on România este reducerea numărului de incendii la locuinţe ca urmare a improvizaţiilor la aparatele pe gaz sau combustibili tradiţionali şi implicit diminuarea numărului victimelor din rândul copiilor.

Profitând de această ocazie pompierii au oferit sfaturi şi cu privire la prevenirea incendiilor la vegetaţia uscată şi fondul forestier. Pompierii Inspecţiei de Prevenire au fost prezenți și în târgul din localitatea Bălata unde au organizat o acţiune de diseminare a mesajului campaniei „Risc. Renunţă. Improvizaţiile sunt catastrofale”.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.