Convocare de pregătire cu reprezentanţii societăţilor agricole

Miercuri, 05 Iunie 2013Călărași

Convocare de pregatire cu reprezentantii societatilor agricole | imaginea 1 Marți, 04 iunie a.c., la sediul 2 al Primăriei Municipiului Călăraşi a avut loc o convocare de pregătire cu reprezentanţii a 11 societăţi comerciale, care au ca domeniu de activitate - cultivarea şi recoltarea cerealelor, şi care îşi desfăşoară activitatea pe raza municipiului şi în localităţile învecinate.

Acţiunea a fost organizată de către locotenent–colonel Bucur Valentin - specialist în cadrul Inspecţiei de Prevenire şi şefii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei Municipiului Călăraşi - Vâlcu Cristian (şef S.V.S.U.) şi Avramescu Vasilică (Cadru tehnic P.S.I.).

În cadrul acestei convocări de pregătire cu reprezentanţii societăţilor cu profil agricol din zona municipiului Călăraşi au fost luate în discuţie şi dezbătute următoarele subiecte: prezentarea legislaţiei în vigoare cu modificările şi completările ulterioare privind măsurile de apărare împotriva incendiilor; măsurile generale de apărare împotriva incendiilor pe timpul utilizării focului deschis la arderea de mirişti, vegetaţie uscată şi resturi vegetale; măsuri specifice care trebuie adoptate în perioada secerişului şi a recoltării cu combine, cât şi modalităţile de obţinere a permisului de lucru cu focul, în condiţiile specificate de actele normative în vigoare cu incidenţă în domeniu (O.M.A.I. nr. 163 / 2007; O.M.A.I. nr. 615 / 2008)

Convocare de pregatire cu reprezentantii societatilor agricole | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.