Pompierii implicați în acțiuni preventive de Zilele Aradului

Marți, 26 August 2014Arad

Pompierii implicati in actiuni preventive de Zilele Aradului | imaginea 1 Cu ocazia Zilelor Oraşului Arad, personalul Inspecţiei de Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vasile Goldiş al judeţului Arad, a continuat campania de informare preventivă a populaţiei.

În perioada 21-24 august 2014 au fost organizate puncte mobile de informare preventivă în centrul municipiului Arad.

Ofiţerii şi subofiţeri din cadrul I.S.U.J Arad, au distribuit materiale informative cu diferite teme pentru educarea populaţiei în vederea evitării producerii unor situaţii de urgenţă sau cu măsurile pe care poate şi trebuie să le adopte populaţia după în timpul sau după producerea unor situaţii de urgenţă.

Temele prezentateau fost: „Măsuri de protecţie în cazul descoperirii muniţiilor rămase neexplodate”, „Măsuri de protecţie în caz de cutremur şi inundaţii”, „Măsuri de protecţie în cazul incendiilor produse la locuinţe”, şi „Măsuri de protecţie în caz de cutremur”.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.