I.S.U. Maramureş şi E.ON România au adus multă bucurie copiilor care învaţă la Şcoala Gimnazială din Cerneşti

Luni, 15 Decembrie 2014Maramureș

ISU Maramures si E ON Romania au adus multa bucurie copiilor care invata la Scoala GiMAIla din Cernesti | imaginea 1 Lecţiile interactive despre energie susţinute de specialişti, dar şi cadourile primite de copii la finalul acestora au creat o adevărată atmosferă de sărbătoare.

În judeţul Maramureş lecţiile au debutat marţi, 9 decembrie, la Şcola Gimnazială Cerneşti, unde specialiştii ISU şi voluntarii E.ON au revenit în clase ca dascăli. Aceştia i-au învăţat pe copii lucruri noi şi utile despre energia electrică şi gazele naturale, cum se produc, ce măsuri trebuie luate şi ce reguli trebuie respectate pentru a le utiliza în siguranţă în casă sau la şcoală.

La sfârşitul lecţiilor, copiii s-au bucurat de pachetele de dulciuri primite şi de calculatorul donat, atmosfera creată fiind una de sărbătoare, acum când ne mai despart doar câteva zile de sărbătorile de iarnă. Lecţiile vor continua şi mâine la Şcoala Gimnazială Copalnic-Mănăştur, iar în anul următor, specialiştii ISU şi voluntarii E.ON îi vor întâlni pe elevii de la Şcoala Gimnazială din Groşi.

Aceste acţiuni fac parte din campania comună de informare preventivă derulată de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă şi E.ON România „R.I.S.C. Siguranţa nu este un joc de noroc”, în baza parteneriatului existent între cele două instituţii.

ISU Maramures si E ON Romania au adus multa bucurie copiilor care invata la Scoala GiMAIla din Cernesti | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.