I.S.U. Sălaj şi E.ON România alături de copiii de la Grădiniţa „Piticii isteţi” şi Şcoala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” din Zalău

Luni, 15 Decembrie 2014Sălaj

ISU Salaj si E ON Romania alaturi de copiii de la Gradinita  Piticii isteti  si Scoala GiMAIla  Gheorghe Lazar  din Zalau | imaginea 1 În judeţul Sălaj lecţiile au debutat marţi, 9 decembrie, la Grădiniţa „Piticii isteţi” şi Şcoala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” din Zalău, unde specialiştii ISU şi voluntarii E.ON au revenit în clase ca dascăli. Aceştia i-au învăţat pe copii lucruri noi şi utile despre energia electrică şi gazele naturale, cum se produc, ce măsuri trebuie luate şi ce reguli trebuie respectate pentru a le utiliza în siguranţă în casă sau la şcoală.

La sfârşitul lecţiilor, copii s-au bucurat de pachetele de dulciuri primite şi de calculatorul donat. în continuare specialiştii ISU şi voluntarii E.ON îi vor întâlni pe elevii de la Şcoala Gimnazială „Corneliu Coposu” şi Şcoala Gimnazială „Simion Bărnuţiu” din Zalău.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.