Acţiune de informare în cadrul Campaniei „Nu tremur la cutremur”

Duminică, 15 Martie 2015Neamț

Actiune de informare in cadrul Campaniei  Nu tremur la cutremur | imaginea 1 Vineri, 13 martie a.c., la ora 10:00, două cadre ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamț au desfăşurat o activitate de informare preventivă la Grădiniţa nr. 9 din municipiul Piatra Neamț, în cadrul Campaniei Naţionale de Informare a Populaţiei „Nu tremur la cutremur”.

Militarii le-au prezentat copiilor spoturile campaniei, care cuprind modul de comportare pe timpul şi imediat după producerea unui cutremur, precum şi faptul că fiecare familie trebuie să pregătească un kit cu alimente, apă, medicamente şi echipamente absolut necesare în cazul producerii unui seism.

La această activitate a participat şi un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamț, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, echipată cu accesorii de prim ajutor calificat şi descarcerare, care au prezentat copiilor accesoriile de pe autospecială şi un scurt exerciţiu de stingere a incendiilor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.