Pompierii în misiune de Zilele municipiului Orşova şi Ziua Marinei

Miercuri, 19 August 2015Mehedinți

Pompierii in misiune de Zilele municipiului Orsova si Ziua Marinei | imaginea 1 În perioada 14-16 august a.c., efective ale I.S.U. Mehedinţi au fost implicate în misiuni de prevenire şi asigurare a măsurilor de apărare împotriva incendiilor, pe timpul desfăşurării manifestărilor cultural-artistice dedicate Zilelor municipiului Orşova şi Zilei Marinei.

În municipiul Orşova, echipaje de pompieri, dotate cu stingătoare P6 şi ambulanţe SMURD, au fost prezente în zona scenei de spectacole, pe toată durata desfăşurării activităţilor cultural-artistice, fiind pregătite să intervină, pentru îndepărtarea riscului de izbucnire a incendiului, dar şi pentru acordarea primului-ajutor medical de urgenţă.

Sâmbătă, 15.08.2015, începând cu ora 09.00, două echipaje de pompieri cu o barcă pneumatică şi o ambulanţă SMURD au fost pregătite să intervină în zona Insulei Pescăruş, acolo unde au avut loc manifestările dedicate Zilei Marinei.

Pompierii in misiune de Zilele municipiului Orsova si Ziua Marinei | imaginea 2 În municipiul Dr.Tr.Severin, cadre din comanda I.S.U. „Drobeta”, împreună cu un pluton format din 18 cadre, au participat în Portul Drobeta Tr.Severin, la ceremonialul militar-religios dedicat sărbătoririi acestei zile.

Inspecţia de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehedinţi a efectuat, sâmbătă, 15 august a.c., controale tehnice de specialitate la operatorii economici ambulanţi, din zona de centru a municipiul Orşova, în scopul identificării cauzelor de incendiu şi eliminării acestora. Pentru neregulile depistate, inspectorii de prevenire au aplicat opt sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 4000 lei.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.