Informare preventivă în municipiul Roman

Joi, 25 Februarie 2016Neamț

Informare preventiva in municipiul Roman | imaginea 1 Vineri, 19 februarie a.c., Inspecţia de Prevenire a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamț a desfăşurat, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Roman, o acţiune de informare preventivă în aceeaşi localitate.

Activitatea, efectuată la iniţiativa Primăriei Roman, s-a adresat persoanelor de etnie rromă. Ulterior, cadrele unităţii au efectuat o activitate similară la Centrul Social de Educaţie Incluzivă. În cadrul celor două acţiuni, au fost reamintite măsurile de prevenire a situaţiilor de urgenţă şi modul corect de comportare în cazul producerii unor astfel de evenimente. Informaţiile prezentate fac parte din campaniile „RISC – Renunţă, Improvizaţiile Sunt Catastrofale”, „Nu Tremur La Cutremur” şi „Vreau Să Fiu Voluntar”.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.