Activităţi de control, prevenire şi intervenţie la spitalele din Timiş

Vineri, 22 Februarie 2019Timiș
Foto: ISU Timiș

Activitati de control  prevenire si interventie la spitalele din Timis | imaginea 1 Anul 2019 este despre prevenire. Încă de la începutul anului, ISU Timiș a desfășurat mai multe activități de control privind securitatea la incendiu, activități de informare preventivă și instruire a personalului și exerciții de intervenție și evacuare, la unitățile sanitare cu paturi din județul Timiș.

Scopul acestor activități este de a pregăti personalul care deservește unitățile sanitare, beneficiarii acestor servicii și chiar pregătirea personalului inspectoratului privind asigurarea unei reacții de răspuns în cazul producerii unor incendii la astfel de unități.

Până în prezent, au fost efectuate astfel de activități la 16 unități sanitare cu paturi. Aceste activități vor fi desfășurate până la finalizarea verificărilor la toate unitățile sanitare din județ.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.