Preocupare pentru siguranţa cetăţenilor

Vineri, 22 Februarie 2019Timiș
Sursa Foto: ISU Timiș

Preocupare pentru siguranta cetatenilor | imaginea 1 Pompierii timişeni sunt în permanență preocupați de siguranța cetățenilor. Unul din principalele obiective instituționale, pentru anul 2019, este reducerea clădirilor unităților de învățământ care funcționează fără autorizație de securitate la incendiu.

Astfel, miercuri, 6 februarie, a.c., a avut loc o întâlnire cu primarii comunelor din județul Timiș care au în administrare astfel de clădiri.

În cadrul întâlnirii a fost prezentată baza legală care prevede răspunderea exclusivă a beneficiarilor clădirilor care funcționează fără autorizație de securitate la incendiu. De asemenea, s-a discutat despre problemele întâlnite în întocmirea documentațiilor necesare solicitării actului administrativ, precum și alte probleme legate de procesul de avizare/autorizare și găsirea soluțiilor pertinente pentru a susține administrațiile locale să intre în legalitate.

Preocupare pentru siguranta cetatenilor | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.