Convocarea de pregătire semestrială a șefilor serviciilor private pentru situații de urgență

Sâmbătă, 09 Martie 2019Buzău
Foto: ISU Buzău

Convocarea de pregatire semestriala a sefilor serviciilor private pentru situatii de urgenta | imaginea 1 Joi, 07 martie, a.c., la sediul ISU Buzău s-a desfășurat Convocarea de pregătire semestrială a șefilor serviciilor private pentru situații de urgență de la nivelul județului Buzău.

In cadrul activității au fost prezentate principalele activități preventive și de pregătire ce se vor desfășura în anul 2019, precum și noutăţile legislative din domeniu. Totodată, au fost analizate intervențiile realizate în cooperare ISU-SPSU, comanda inspectoratului adresând mulțumiri pentru sprijinul de care au beneficiat structurile profesioniste din partea serviciilor private în gestionarea situațiilor de urgență.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.