Activităţi preventive în şcoli

Miercuri, 17 Aprilie 2019Harghita
Sursa Foto: ISU Harghita

Activitati preventive in scoli | imaginea 1 Specialiștii Inspecţiei de Prevenire din cadrul ISU Harghita au continuat și vineri, 12 aprilie, a.c., activitățile preventive în școli, care s-au concretizat prin acțiuni punctuale de informare preventivă la Școala Gimnazială "Petofi Sandor" din municipiul Miercurea-Ciuc.

Pe tot parcursul activităților desfășurate, pompierii au instruit atât cadrele didactice, cât și elevii despre modul de comportare în cazul producerii unui incendiu. În același timp, un echipaj de intervenție din cadrul subunității Miercurea-Ciuc a executat o recunoaștere în teren a obiectivului de învățământ, a căilor de acces și evacuare, în scopul identificării celor mai bune concepții de acțiune privind modul de intervenție într-o situație reală.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.