Atelier de lucru „Paza bună trece primejdia rea”

Joi, 11 Aprilie 2019Caraș-Severin
Sursa Foto: ISU Caraș-Severin

Atelier de lucru  Paza buna trece primejdia rea | imaginea 1 Joi, 4 aprilie, a.c., începând cu ora 10:00, în Sala Multimedia „Constantin Gruiescu” din cadrul Universității „Eftimie Murgu” din Reşiţa, a avut loc ediţia a XI-a a Atelierului de lucru „Paza bună trece primejdia rea”.

Atelierul de lucru este dedicat tuturor factorilor implicaţi în realizarea şi menţinerea cerinţei fundamentale ”securitatea la incendiu” și cu atribuții în proiectarea și executarea construcțiilor (arhitecţi, proiectanţi, executanţi, verificatori de proiecte).

În cadrul atelierului de lucru, specialiștii inspectoratului în domeniul avizării-autorizării au prezentat prevederile actelor normative şi reglementările specifice pentru realizarea şi menţinerea cerinţei esenţiale „securitatea la incendiu” la construcţii şi instalaţii, iar problemele întâlnite în procesul de verificare a documentațiilor privind avizarea/autorizarea au fost dezbătute în cadrul unui dialog profesional deschis. Scopul desfășurării acestei activități este atingerea obiectivului fundamental al domeniului situațiilor de urgență – salvarea de vieți omenești, prin atingerea unui nivel cât mai înalt de siguranță al clădirilor.

Reprezentanții Siniat România, care au participat pentru prima dată la acest atelier de lucru, au prezentat tema „Protecția la incendiu cu ajutorul sistemelor de gips-carton a structurilor de construcții”. Atelierul s-a bucurat de un număr mare de participanți care au și contribuit activ la discuțiile purtate. Mulțumiri tuturor pentru interesul acordat, implicarea și profesionalismul de care au dat dovadă pe durata acestui eveniment.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.