Campanie în scopul creșterii siguranței elevilor

Luni, 09 Septembrie 2019Brasov
Sursa Foto: ISU Brasov

Campanie in scopul cresterii sigurantei elevilor | imaginea 1 Pompieri, jandarmi, poliţiști, specialiștii A.N.I.T.P. și A.N.A., sprijiniți de Instituția Prefectului județului Braşov și de Inspectoratul Școlar Județean, s-au reunit în cadrul campaniei 10 PENTRU SIGURANȚĂ, campanie care are ca scop creșterea siguranței elevilor.

Campania are ca scop creșterea gradului de informare al elevilor, părinților și profesorilor, în legătură cu prevenirea si comportarea pe timpul situaţiilor de urgență, cu riscurile infracționalității în unitățile de învățământ și zonele adiacente acestora.

Subiectele ce vor fi abordate sunt legate de modul de prevenire si comportare în unele situatii de urgență, pericolul consumului de droguri, al traficului de persoane, al violenței fizice și verbale, dar vor fi discutate și teme referitoare la siguranța rutieră.

Campania a fost lansată sâmbătă, 7 septembrie, a.c., iar în perioada 9 – 20 septembrie 2019, specialiștii implicați în această campanie vor participa la numeroase acțiuni informativ – preventive planificate a se desfășura în mai multe unități de învățămant din județul Braşov.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.