Pregătirea începe de la vârste fragede

Vineri, 04 Octombrie 2019Mures
Sursa Foto: ISU Mures

Pregatirea incepe de la varste fragede | imaginea 1 Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Horea” al judeţului Mureș, prin personalul din cadrul compartimentelor Inspecția de Prevenire și Serviciul Pregătire Pentru Intervenție și Reziliența Comunităților, a executat marţi, 1 octombrie, a.c., un exercițiu de evacuare în caz de incendiu la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 16.

La exercițiu au participat: 10 cadre personal didactic, 223 de copii și 16 cadre personal auxiliar. În cadrul exercițiului, cei mai mici au fost implicați activ, având posibilitatea de mânuire practică a stingătoarelor sub îndrumarea cadrelor didactice și a personalului de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Horea” al judeţului Mureş.

Reprezentanţii ISU Mureş adresează mulțumiri personalului pentru implicare și seriozitate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.