Un om educat este un om cu viitor!

Duminică, 17 Noiembrie 2019Teleorman
Sursa Foto: ISU Teleorman

Un om educat este un om cu viitor | imaginea 1 Educația reprezintă cea mai sigură metodă prin care tinerii pot spera la un viitor mai sigur, cel puțin în domeniul situațiilor de urgență.

Pompierii militari din cadrul ISU Teleorman i-au învățat miercuri, 13 noiembrie, a.c., pe elevii Școlii Gimnaziale Nr. 3 din municipiul Alexandria cum să se comporte în cazul izbucnirii unui incendiu, cum să reacționeze în situația producerii unui cutremur major, la inundații ori fenomene meteorologice periculoase, cum să solicite ajutorul salvatorilor pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și cum să își ajute semenii aflați în dificultate.

Din experiența pompierilor teleormăneni, informațiile prezentate în cadrul școlii vor ajunge și acasă, unde copiii le vor povesti părinților ce au învățat în acea zi, motiv pentru care le adresează rugămintea să se implice mai mult, să devină partenerii lor în educarea celor mici, pentru ca ei să fie în siguranță atât acasă, cât și la școală.

Doar împreună vor reuși să le asigure copiilor o educație adecvată și un viitor mai sigur!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.