Intâlnire cu cetăţenii, acțiune de informare preventivă

Duminică, 01 Martie 2020Maramures
Sursa Foto: Facebook ISU Maramures

Intalnire cu cetatenii  actiune de informare preventiva | imaginea 1 Personalul Inspecției de Prevenire din cadrul I.S.U. Maramureș a organizat o acțiune de informare preventivă pe durata sfârșitului de săptămână. Pompierii și voluntarii S.M.U.R.D. au fost prezenți în patru centre comerciale din Baia Mare, unde au distribuit materiale de informare pe teme de protecție civilă și prevenire a situațiilor de urgență.

Specialiștii Inspecției de Prevenire au prezentat cetățenilor informații cu privire la comportamentul adecvat pe durata și după producerea unui cutremur, precum și informații legate de pericolul reprezentat de improvizații, teme centrale ale campaniilor “Nu tremur la cutremur”, respectiv “R.I.S.C.- Siguranța nu e un joc de noroc”.

Întâlnirea cu cetățenii, în cadrul punctelor de informare, a fost parte din seria de activități, desfășurate cu ocazia Zilei Protecției Civile din România, sărbătorită în fiecare an, în data de 28 februarie.

Pe parcursul acestei săptămâni, personalul Inspecției de Prevenire va organiza puncte de informare și în Maramureșul istoric.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.