Campanie de conștientizare în legătură cu riscul producerii dezastrelor

Marți, 30 Iunie 2020Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Campanie de constientizare in legatura cu riscul producerii dezastrelor | imaginea 1 Începând de miercuri, 24 iunie a.c., cadrele Inspecției de Prevenire a ISU Argeș au pornit o campanie ce are ca obiectiv ,,creșterea gradului de conștientizare în legătură cu riscul producerii dezastrelor", în cadrul proiectului ,,Concept modern integrat pentru managementul situațiilor de urgență - Viziune 2020".

Prilejuită de inundațiile din ultima vreme și de intervenția pompierilor argeșeni care au acționat pentru înlăturarea pericolelor deosebite de explozie a unui cisterne răsturnate, cu o încărcătură de zeci de tone de combustibil, în localitatea Bascov, această campanie vine cu un conținut esențial de informații preventive pentru populație.

Informaţiile vizează mai multe tipuri de risc, în care viața este pusă în pericol, cum ar fi: incendii, cutremure, inundații, alunecări de teren, secetă, epidemii, zoonoze, accidente de transport cu substanțe periculoase, accidente nucleare și SEVESO.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.