Premergător Sărbătorilor, acțiuni de pregătire în domeniul prevenirii incendiilor

Vineri, 30 Aprilie 2021Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Premergator Sarbatorilor  actiuni de pregatire in domeniul prevenirii incendiilor | imaginea 1 Premergător Sfintelor Sărbători Pascale, în perioada 21 - 27 aprilie a.c., personalul Serviciului Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților din cadrul I.S.U. Teleorman a desfășurat cu personalul clerical din județ instruiri în domeniul situațiilor de urgență, în special pe linia prevenirii incendiilor.

Temele prezentate au vizat cunoașterea regulilor și măsurilor specifice de protecție împotriva incendiilor, modul de evacuare a unităților de cult în cazul izbucnirii unui incendiu, dotarea și instruirea personalului responsabil privind utilizarea mijloacelor de primă intervenție (stingătoare, hidranți interiori, cunoașterea sursele de alimentare cu apă etc.), precum și reglementările în vigoare privind avizarea-autorizarea unităților de cult.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.