Activități preventive, efectuate în municipiul Zalău

Duminică, 02 Ianuarie 2022Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Activitati preventive  efectuate in municipiul Zalau | imaginea 1 Miercuri, 29 decembrie a.c., cadrele I.S.U. au desfășurat activități preventive privind atât respectarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor, cât și a măsurilor de prevenire și combaterea efectelor pandemiei de COVID 19 la unități de comerț și alte obiective publice cu aflux mare de persoane din municipiul Zalău.

În cadrul activității au fost diseminate și o serie de materiale preventive specifice campaniilor naționale aflate în derulare, cu scopul de a sublinia importanța informării preventive și respectării regulilor de prevenție prin conștientizarea evenimentelor nefericite care pot apărea atunci când nu respectăm măsurile privind prevenția incendiilor în locuințe, comportamentul în caz de cutremur, improvizațiile la instalațiile electrice, detectoarele de fum ș.a.m.d.

Responsabilizarea fiecăruia dintre noi trebuie să rămână prioritară, iar însuşirea și respectarea măsurilor de autoprotecţie reprezintă repere esențiale.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.