Ședințe de pregătire a personalului Spitalului Judeţean Vaslui

Vineri, 14 Ianuarie 2022Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Sedinte de pregatire a personalului Spitalului Judetean Vaslui | imaginea 1 La invitația Serviciului Privat pentru Situații de Urgență (S.P.S.U.) din cadrul Spitalului Județean de Urgență (S.J.U.) Vaslui, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al județului Vaslui au participat la mai multe ședințe de pregătire a personalului care își desfășoară activitatea în incinta S.J.U. Vaslui.

În cadrul exerciţiilor desfășurate timp de trei zile, medicii, asistentele, infirmierele, brancardierii și personalul tehnic au fost instruiți în ceea ce privește intervenția în caz de incendiu, scopurile generale ale ale acestor instruiri constând în verificarea modului de intervenție a salariaților Spitalului Județean, precum și modul de intervenție al S.P.S.U. din cadrul S.J.U. Vaslui în contextul sprijinului forțelor profesioniste pentru situații de urgență.

Cu siguranță, aceste instruiri se constituie în bune antrenamente pentru salariații spitalului județean, deoarece este posibil ca în viitor aceștia să se confrunte cu situații de urgență reale, la locul de muncă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.