Controale şi exerciţii de evacuare la spitalele harghitene

Luni, 21 Februarie 2022Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

Controale si exercitii de evacuare la spitalele harghitene | imaginea 1 În ultimele zile, specialiștii Inspecției de Prevenire din cadrul ISU Harghita au desfășurat o serie de controale, instruirea personalului la locul de muncă și exerciții de evacuare la Spitalul Municipal din Odorheiu Secuiesc și Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc.

Acțiunile de control presupun verificarea obiectivelor din punct de vedere al securității la incendiu, modul de pregătire și primă intervenție a personalului de la locul de muncă, precum și modul de utilizare a stingătoarelor din dotare. De asemenea, cu acest prilej, a fost instruit întreg personalul în scopul prevenirii, pregătirii și reducerii urmărilor unei situații de urgență generată de producerea unui incendiu.

Aceste obiective rămân permanent în atenția pompierilor harghiteni, iar prin aceste acțiuni preventive și de instruire se asigură că personalul medical și tehnic-administrativ cunoaște măsurile de primă intervenție și evacuare în cazul producerii unui incendiu.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.