NU contribui la distrugerea mediului prin arderea vegetației!

Marți, 29 Martie 2022Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

NU contribui la distrugerea mediului prin arderea vegetatiei | imaginea 1 Pompierii argeşeni depun eforturi considerabile, alături de Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență și de cetățeni, pentru a împiedica flăcările din propagarea spre fondul forestier și zonele locuite, unde viața și casele oamenilor sunt puse în pericol.

Echipajele ISU Argeș au depășit în acest an 300 de misiuni pentru stingerea incendiilor produse la vegetația uscată, doar în ultima perioadă intervenind în cazul a numeroase astfel de arderi.

Pompierii argeșeni se află în teren și pentru activități de informare preventivă în mediul rural, unde în ultima perioadă arderile necontrolate ale vegetației din jur au provocat victime, pagube materiale și distrugerea mediului înconjurător.

De asemenea, inspectorii de prevenire ai ISU Argeș au aplicat în acest an 8 sancțiuni contravenționale în cuantum total de 20.000 de lei, pentru generarea acestor situații de urgență.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.