Campanii de informare preventivă desfășurate în instituțiile de învățământ

Joi, 07 Aprilie 2022Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Campanii de informare preventiva desfasurate in institutiile de invatamant | imaginea 1 În cursul zilei de luni, 04 aprilie a.c., cadre ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Porolissum” al județului Sălaj a organizat și desfășurat o campanie de informare preventivă destinată elevilor.

Această activitate de pregătire s-a desfășurat la Școala Gimnazială Nr. 1 Băbeni și a cuprins, atât executarea unui exercițiu de alarmare/evacuare în caz de incendiu prin care s-a urmărit modul de comportare a cadrelor didactice și a elevilor într-o astfel de situație, cât și măsuri preventive pentru gestionarea eficiență a diferitelor situații de urgență (cutremure, incendii, inundații).

Pentru o informare eficientă, pe timpul acestor activități au fost diseminate și o serie de materiale de informare preventivă din cadrul campaniilor naționale aflate în derulare.

Scopul activității de informare preventivă prin transmiterea recomandărilor pentru a fi în siguranță, oferă încrederea că se poate forma prin elevi, în cadrul societății civile, un comportament preventiv eficient în cazul producerii diferitelor situații de urgență.

În perioada imediat următoare astfel de activități se vor desfășura și la alte instituții de învățământ din județul Sălaj. Nu uitați că numai împreună, cu implicare, solidaritate și responsabilitate, putem salva viața celor dragi și a semenilor noștri!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.