Cei mai iubiţi dintre pompieri…

Joi, 26 Mai 2022Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Cei mai iubiti dintre pompieri | imaginea 1 …așa s-au simțit, marţi, 24 mai a.c., salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, când au fost vizitați de preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 23 Focșani.

Însoțiți de cadrele didactice, micuții au fost entuziasmați să-i cunoască pe pompieri, care le-au prezentat autospecialele de intervenție și celelalte echipamente folosite în situațiile de urgență.

Cadrele Inspecției de Prevenire le-au captat atenția cu filmulețe educative și i-au învățat cum trebuie să se comporte în cazul producerii unei situaţii de ugenţă. Bucuria copiilor a fost și mai mare când au făcut cunoștință cu Luna, membra cuplului chinologic de căutare-salvare.

A fost o experienţă frumoasă, utilă, plină de învăţăminte şi bune practici pentru cei mici şi una plăcută şi emoţionantă pentru pompieri, mai ales că mulţi dinte ei, printre vizitatori, şi-au regăsit nepoțeii sau chiar propriii copii.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.