“Eu iubesc pompierii!”

Marți, 17 Mai 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Eu iubesc pompierii | imaginea 1 Sara, 4 ani și 8 luni, i-a îmbrățișat pe toți salvatorii pe care i-a întâlnit, vineri, 13 mai a.c., în curtea Detașamentului de Pompieri Botoșani.

La fel ca Sara au fost și colegii ei, de la Grădinița Nr. 19 din municipiul Botoșani. Emoționați, curioși și dornici să vadă autospecialele de stingere și să îi cunoască pe pompieri, așa au pășit pe poarta detașamentului.

Salvatorii botoșăneni le-au vorbit, pe înțelesul lor, despre ce trebuie să facă să nu ajungă în situații limită, dar și despre cum să se comporte dacă sunt implicați sau martori ai unor evenimente nedorite. Cu o curiozitate specifică doar celor mici, copiii au vrut să afle la ce se folosește fiecare autospecială și accesoriu.

Fiecare a aflat cât de grea este casca de pompieri. Au descoperit, încântați, și cum folosesc pompierii furtunul cu apă. La finalul vizitei, cei mici au avut o surpriză de proporții. S-au întâlnit cu Pompierul Sam care le-a oferit dulciuri și câte o îmbrățișare.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.