Licuricii și pompierii

Marți, 17 Mai 2022Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Licuricii si pompierii | imaginea 1 Pentru că mult dorita educație își are începuturile în frageda pruncie a oricui și fiindcă pun preț pe viitor în forma lui umană, salvatorii din Detașamentul de Pompieri Hunedoara au “debarcat” vineri, 13 mai a.c., în curtea Grădiniței cu program prelungit “Licurici” din municipiul Hunedoara.

Întotdeauna au simțit că nimeni nu îi privește cu mai multă admirație și uimire ca un copil…Așa i-au întâmpinat și de această dată: cu ochii mari, zâmbete sfioase și bucurie imensă, iar lor nu le-a rămas decât să deschidă autospecialele.

De acolo totul a devenit simplu: s-a refulat apă, s-a simulat stingerea unui incendiu, s-au scos la lucru accesorii care au încăput pe mâinile tremurânde de emoții ale copiilor, iar regina balului a fost eterna sirenă cu care oricine visează să își croiască drum în cea mai mare viteză spre o intervenție.

Spre uimirea lor, un micuț, recent trecut de etapa biberon, a întrebat sfios: “Ce-i aia delcalcelale?” Așa că, echipajul de descarcerare a intrat in acțiune spre deliciul tuturor prichindeilor. Vedetă a întâlnirii a fost și autospeciala SMURD, pentru că…“ale gilofal”!

Tare mult s-au bucurat văzând câte știu copiii despre ei și au rămas impresionați când la plecare, după ce s-au împărțit flyere și îndelungi îmbrățișări, toți copilașii au promis că se vor face pompieri, când vor ajunge mari!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.