Salvatorii în Dumbrava Minunată

Joi, 19 Mai 2022Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Salvatorii in Dumbrava Minunata | imaginea 1 Pompierii din cadrul Detașamentului Hunedoara continuă și în această săptămână vizitele la grădinițele din municipiul Hunedoara.

De această dată, pe lângă faptul că le-au prezentat copiilor tehnica de intervenție și modul în care se acționează la un incendiu, Laura s-a așezat în mijlocul lor și le-a citit povestea lui Lord, cățelul care a salvat un băiețel în urma unui cutremur.

Micuții, de-a dreptul fascinați de poveste, au învățat repede cum trebuie să se comporte în cazul unui cutremur și atunci când au loc scurgeri de gaze în locuințe, iar pentru atenție, au fost răsplătiți cu bombonele.

Lumea copiilor este una plină de vise și speranță, în care pompierii au un rol special - acela de eroi. În final, le-au promis “grădinarilor” că o să se revadă în curând, pentru a le împărtăși cât mai multe lucruri despre meseria lor. Apoi, a început ploaia…de îmbrățișări!!!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.