Detaşamentul de Pompieri Călăraşi a primit cu bucurie vizita prichindeilor

Marți, 14 Iunie 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Detasamentul de Pompieri Calarasi a primit cu bucurie vizita prichindeilor | imaginea 1 Preşcolarii de la Grădiniţa din Răzvani au vizitat Detaşamentul de Pompieri şi au fost foarte încântaţi de întâlnirea cu salvatorii şi echipamentele de intervenţie.

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Călăraşi au primit cu bucurie vizita prichindeilor de la grădiniţa cu program normal din localitatea Răzvani, micii vizitatori având vârste cuprinse între 3 şi 6 ani.

Copilaşii au fost plăcut impresionați de vizualizarea tuturor autospecialelor de intervenţie, a accesoriilor şi a celorlalte mijloace de intervenție prezentate de către pompierii militari călărăşeni.

Micii vizitatori au avut ocazia să vadă cum arată toate autospecialele pompierilor și au fost foarte încântaţi să descopere şi cum funcționează pistoalele sub presiune pentru refularea apei, folosite de obicei de către pompieri pentru stingerea incendiilor.

În grupuri mici au urcat şi în nacela autoscării de 42 de metri şi, pentru bucuria lor, pompierii i-au ridicat pentru câţiva metri deasupra solului. Copiii au avut multe foarte multe întrebări, iar pompierii le-au oferit răspunsuri la toate curiozitățile și întrebările lor.

Scopul vizitei a fost atins - copiii au fost mai mult decât încântați de tot ce au vazut la pompierii militari și au asistat captivați la toate demonstrațiile salvatorilor, lăsându-le promisiunea că vor reveni, iar unii dintre ei le-au adus la cunoştinţă că vor devină pompieri.

De asemenea, s-au făcut alături de pompieri multe fotografii şi clipuri video, iar vremea bună a fost un avantaj real pentru desfășurarea întregii activități cu succes. În acest sens grăitoare sunt imaginile capturate cu această ocazie.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.