70 de copii s-au bucurat de vizita pompierilor argeșeni

Miercuri, 10 August 2022Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

70 de copii s au bucurat de vizita pompierilor argeseni | imaginea 1 De această dată, salvatorii au mers la o tabără de cercetași, unde copiii au fost încântați să comunice cu membrii echipajelor de pompieri, care le-au explicat cât este de important să cunoască modul de acționare într-o situație de urgență, dar și cum pot acorda primul ajutor la nevoie.

Pentru crearea unei atmosfere plăcute, pompierii le-au oferit tinerilor cercetași posibilitatea de a pune în practică cunoștințele obținute, cum ar fi manevrele de resuscitare și ajutor în caz de asfixiere, putând să-și testeze capacitățile pe un manechin, fiind ghidați de către voluntarii SMURD.

Scopul acestei activități a fost acela ca tinerii să înțeleagă importanța pregătirii pentru orice situație care le-ar putea pune viața în pericol. Copiii s-au bucurat de această experiență, au fost curioși și atenți la sfaturile salvatorilor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.