Pompierii cărășeni, alături de copii în taberele şcolare

Marți, 23 August 2022Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

Pompierii caraseni  alaturi de copii in taberele scolare | imaginea 1 Săptămâna 15 - 21 august a.c., pompierii cărășeni au continuat misiunile de pregătire și prevenire cu copiii prezenți în Tabăra din Inima Satului Marga și Tabăra din Inima Satului Grădinari-Greoni, din cadrul proiectului eparhial “Împreună pentru copiii noştri”, derulat de Episcopia Caransebeşului.

90 de copii s-au bucurat de vizita salvatorilor cărășeni, fiind foarte receptivi la sfaturile pompierilor despre modul de comportare corect în cazul producerii unor situații de urgență şi cum să acorde primul ajutor în caz de nevoie.

Momentele preferate ale copiilor au fost atunci când pompierii le-au oferit posibilitatea de a pune în practică cunoștințele obținute, micii “pompieri” fiind foarte entuziasmaţi de această experienţă inedită. Scopul acestor activități a fost acela ca tinerii să înțeleagă importanța pregătirii pentru orice situație care le-ar putea pune viața în pericol.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.