Ziua Informării Preventive

Sâmbătă, 17 Septembrie 2022Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Ziua Informarii Preventive | imaginea 1 Întrucât anul acesta, data de 13 septembrie are o dublă semnificație, prin sărbătorirea și a Zilei Informării Preventive, inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Vasile Goldiș” al județului Arad au desfășurat, luni, 12 septembrie, o activitate informativ-preventivă, în cadrul Grădiniței PP 19 “Piticot” din municipiul Arad.

Copiii și personalul grădiniței au fost informați și educați cu privire la măsurile ce trebuie luate în cazul unui incendiu, dar și comportamentul pe care trebuie să-l aibă în timpul evacuării în cazul producerii unei situații de urgență.

Inspectorii le-au oferit acestora afișe și pliante informative realizate în cadrul campaniilor derulate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și E.ON România.

Întâlnirea s-a desfășurat într-un mod interactiv, copiii fiind foarte implicați în această activitate. Au pus întrebări reprezentanților ISU Arad și au dat răspunsuri la întrebările puse de aceștia, dar și exemple de situații cu care ei intră în contact.

Totodată, inspectorii ISU Arad nu și-au luat rămas bun de la cei mici înainte de a-i invita la Ziua Porților Deschise, eveniment care a avut loc chiar a doua zi, 13 septembrie a.c., intre orele 10:00 și 14:00, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Vasile Goldiș’’ al județului Arad.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.