Colaborarea dintre ISU Neamț și bisericile din județ rămâne una benefică

Vineri, 21 Octombrie 2022Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Colaborarea dintre ISU Neamt si bisericile din judet ramane una benefica | imaginea 1 „𝐶𝑜𝑙𝑎𝑏𝑜𝑟𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑜 𝑝𝑎𝑟𝑡𝑒 𝑐ℎ𝑒𝑖𝑒 𝑎 𝑠𝑢𝑐𝑐𝑒𝑠𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑜𝑟𝑖𝑐𝑎̆𝑟𝑒𝑖 𝑜𝑟𝑔𝑎𝑛𝑖𝑧𝑎𝑡̦𝑖𝑖, 𝑒𝑥𝑒𝑐𝑢𝑡𝑎𝑡𝑎̆ 𝑝𝑟𝑖𝑛𝑡𝑟-𝑜 𝑣𝑖𝑧𝑖𝑢𝑛𝑒 𝑠̦𝑖 𝑚𝑖𝑠𝑖𝑢𝑛𝑒 𝑐𝑙𝑎𝑟𝑎̆ 𝑠̦𝑖 𝑏𝑎𝑧𝑎𝑡𝑎̆ 𝑝𝑒 𝑡𝑟𝑎𝑛𝑠𝑝𝑎𝑟𝑒𝑛𝑡̦𝑎̆ 𝑠̦𝑖 𝑐𝑜𝑚𝑢𝑛𝑖𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑐𝑜𝑛𝑠𝑡𝑎𝑛𝑡𝑎̆.” – Dinesh Paliwal. Colaborarea este despre compasiune, dragoste, sprijin, bunătate și puterea pe care o dobândim atunci când împărtășim unii cu alții și ne sprijinim unul pe celălalt.

Colaborarea dintre ISU Neamț și bisericile din județul Neamț este una benefică pentru că ajută la crearea unui comportament adecvat al cetățenilor pentru a preveni producerea unor situații de urgență. Pe toată perioada vacanței de vară, pompierii nemțeni au desfășurat activități de informare preventivă în taberele organizate de parohiile ortodoxe și nu numai.

În cadrul acestui proiect frumos “Tabăra din pridvorul satului”, salvatorii au avut ocazia de a fi alături de sute de copii care au învățat cum să se comporte în cazul producerii unui incendiu, cutremur, inundații sau descoperirii unor elemente de muniție, dar și cum pot acorda primul ajutor.

,,Alese mulțumiri Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Mihail Sturdza” al județului Iași, Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Nicolae Iorga” al județului Botoșani și Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Petrodava” al județului Neamț pentru implicarea și frumoasa colaborare în cadrul proiectului “Tabăra din pridvorul satului”, ediția 2022!” - spunea preotul Marius Burghelea, directorul departamentului SSM/PSI SU/GDPR din cadrul Arhiepiscopiei Iașului la evenimentul din data de 16 octombrie dedicat acestor activități din timpul vacanței de vară.

Reprezentanții ISU Neamț adresează mulțumiri pe această cale pentru ocazia de a fi alături de comunitate în vederea pregătirii în domeniul situaţiilor de urgenţă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.