Exercițiu de evacuare la o grădiniță din Arad

Sâmbătă, 29 Octombrie 2022Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Exercitiu de evacuare la o gradinita din Arad | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Vasile Goldiș” al județului Arad au desfășurat marți, 25 octombrie a.c., o activitate de instruire în domeniul situațiilor de urgență urmată de un exercițiu de evacuare la Grădinița Bambi din municipiul Arad.

Scopul acestei activităţi a constat în a-i împrieteni pe preşcolari cu cele mai simple abordări în cazul producerii unor situaţii de urgenţă.

Au fost prezentate câteva situaţii probabile, iar micuţii au fost foarte receptivi, răspunzând pozitiv iniţiativei pompierilor, punând şi ei la rândul lor o mulţime de întrebări. La această activitate au participat 5 cadre didactice și 25 de preșcolari.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.