Activități de informare preventivă la școlile maramureșene

Vineri, 16 Decembrie 2022Maramures
Sursa Foto: Facebook ISU Maramures

Activitati de informare preventiva la scolile maramuresene | imaginea 1 Marți 13 - Ziua Informării Preventive❗️

Pentru că în fiecare zi de marți 13 este marcată Ziua Informării Preventive, specialiști ai Inspecției de Prevenire și ai Serviciului Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților, din cadrul I.S.U. Maramureș, împreună cu mai mulți voluntari, au desfășurat o serie de activități de informare preventivă.

Astfel, pompierii s-au întâlnit cu elevi din mai multe unități de învățământ, cărora le-au prezentat informații referitoare la prevenirea situațiilor de urgență, respectiv la modul de comportare în cazul apariției unor situații de urgență.

În acest context, pompierii și voluntarii au distribuit pliante pe teme de prevenire și comportament în situații de urgență în mediul rural, dar și în centrele comerciale din Baia Mare.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.