Marți, 13 decembrie - Ziua Informării Preventive

Vineri, 16 Decembrie 2022Bacau
Sursa Foto: Facebook ISU Bacau

Marti  13 decembrie   Ziua Informarii Preventive | imaginea 1 Începând din anul 2011, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă s-a raliat iniţiativei derulată la nivel european, iar în fiecare zi de marţi - 13 este marcată „Ziua Informării Preventive”.

Obiectivul de bază al campaniei îl reprezintă conștientizarea cetățenilor asupra pericolelor la care se pot expune în cazul nerespectării măsurilor și regulilor de comportare specifice diferitelor situații de urgență.

În acest sens, pompierii au fost prezenți în zonele cu aflux mare de vizitatori din centrele comerciale și în unitățile de învățământ. Un om informat știe să ia cele mai bune decizii atunci când se află într-o situație de urgență.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.