Micuții au făcut cunoștință cu pompierii sălăjeni

Joi, 19 Ianuarie 2023Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Micutii au facut cunostinta cu pompierii salajeni | imaginea 1 Marți, 17 ianuarie a.c., cadre ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență “POROLISSUM” Sălaj au desfășurat o activitate de pregătire la Grădinița cu Program Prelungit “Căsuța cu Poveşti” Zalău.

În cadrul activității, micuții au făcut cunoștință cu echipa salvatorilor sălăjeni și cu o parte din misiunile acestora. Și pentru ca încântarea să fie și mai mare, pompierii au fost prezenți la grădiniță și cu o autospecială din dotare, unde au executat un exercițiu de stingere și au prezentat accesoriile din dotarea acesteia.

De asemenea, a fost executat un exercițiu de alarmare/evacuare în caz de incendiu, prin care s-a indicat și verificat modul de comportare a cadrelor didactice și a copiilor într-o astfel de situație. Scopul activității de pregătire le oferă încrederea că pot forma prin copii, încă de la cele mai fragede vârste, un comportament adecvat și eficient în cazul producerii diferitelor situații de urgență.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.