Instruire cu interes pentru 50 de copii și 25 de adulți

Joi, 24 August 2023Prahova
Sursa Foto: Facebook ISU Prahova

Instruire cu interes pentru 50 de copii si 25 de adulti | imaginea 1 Adulții de azi au obligația de a forma adulții de mâine! Educația primită în familie, școală, biserică și societate, în general, reprezintă garantul unui viitor mai bun și mai sigur.

O activitate deosebită a avut loc marți, 22 august a.c., prin grija Parohiei Sfinții Voievozi din localitatea Urlați, în colaborare cu ISU Prahova, concretizată printr-o instruire la care au participat cu interes 50 de copii și 25 de adulți.

Informațiile teoretice au fost exemplificate prin demonstrații practice privind modul de aplicare a tehnicilor de prim ajutor, participanții având ocazia să învețe de la salvatori de meserie: plt. adj. Glonț Marian și voluntarii SMURD Caleașcă Ruxandra și Boeangiu Alexandra.

Se adresează mulțumiri Parohiei Sfinții Voievozi - Urlați pentru inițiativă și invitație și mulțumiri tuturor pentru implicare și profesionalism!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.