Activități de educare și informare preventivă

Marți, 26 Septembrie 2023Maramures
Sursa Foto: Facebook ISU Maramures

Activitati de educare si informare preventiva | imaginea 1 Specialiștii Inspecției de Prevenire desfășoară zilele acestea activități de educare și informare preventivă, cu ocazia controalelor efectuate la unitățile administrativ-teritoriale Valea Chioarului și Gârdani.

Cu acest prilej se efectuează controale la gospodăriile cetățenești, dar și lecții deschise de informare preventivă și exerciții de alarmare și evacuare cu elevii din unitățile de învățământ.

Activitățile au scopul de a spori nivelul de conștientizare al populației, cu privire la riscul la care se expune în situația nerespectării măsurilor și regulilor de prevenire a incendiilor și, totodată, cunoașterea modului de comportare pe care aceasta trebuie să il adopte în diferite situații de urgența.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.