Mereu aproape de copii!

Joi, 26 Octombrie 2023Prahova
Sursa Foto: Facebook ISU Prahova

Mereu aproape de copii | imaginea 1 În perioada 23-24 octombrie a.c. efective din cadrul ISU Prahova au desfășurat o serie de activități în care au fost implicați elevi și cadre didactice de la unități școlare din județ, anume Școala Gimnazială Toma Caragiu Ploiești, Școala Gimnazială Bătrâni și Școala Profesională Starchiojd.

Activitățile au avut caracter mixt, fiind transmise informații atât cu privire la modul de comportare ce trebuie adoptat în situații de urgență, cât și cu privire la felul în care trebuie acționat atunci când o persoană se află în dificultate și se impune acordarea primului ajutor medical calificat.

De asemenea, colegii din cadrul Detașamentului de Pompieri Vălenii de Munte au desfășurat un exercițiu la Școala Profesională Starchiojd, fiind simulată o misiune de salvare de la înălțime în cazul producerii unui incendiu.

Pregătirea continuă este esențială pentru pompieri, iar pentru elevi astfel de activități reprezintă o oportunitate de a învața în mod practic cum trebuie să reacționeze și să acționeze atunci când viața le este pusă în pericol. Se adresează felicitări tuturor celor care au fost implicați în aceste activități și mulțumiri unităților școlare pentru invitație!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.