O nouă zi alături de pompieri

Joi, 26 Octombrie 2023Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

O noua zi alaturi de pompieri | imaginea 1 Vizitele au continuat și marți, 24 octombrie a.c., în cadrul programului național “Școala altfel”, când alte câteva zeci de preșcolari și școlari au trecut pragul subunităților.

Copiii au fost instruiți privind modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență, au luat parte la stingerea unui incendiu și au fost extrem de entuziasmați de autospecialele și tehnica din dotarea salvatorilor.

Totodată, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș au desfășurat lecții de informare preventivă și au prezentat măsuri de prim-ajutor, fiind prezenți la două școli din municipiul Caransebeș, respectiv Școala Gimnazială Nr. 8 și Liceul Tehnologic “Decebal”. Elevii din cadrul liceului au învățat cum să reacționeze în caz de cutremur, printr-un exercițiu practic de evacuare.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.