Pompierii mehedințeni, alături de elevi

Joi, 26 Octombrie 2023Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Pompierii mehedinteni  alaturi de elevi | imaginea 1 Pompierii din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au fost prezenți marți, 24 octombrie a.c., în mijlocul elevilor Școlii Gimnaziale ,,Theodor Costescu”, unde peste 40 de copii au avut ocazia să participe la o sesiune informativă în domeniul situațiilor de urgență.

Această întâlnire a adus bucurie atât elevilor, care s-au arătat entuziasmați să afle mai multe despre eroii care luptă împotriva incendiilor sau intervin în cazul accidentelor rutiere, cât și vizitatorilor, care le-au împărtășit experiența lor, le-au povestit despre cum decurge o zi din viața unui pompier și le-au răspuns la toate curiozitățile.

Acțiunile educative desfășurate de salvatori au fost menite să le aducă în atenție copiilor misiunile îndeplinite de pompierii profesioniști.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.