Salvator în caz de nevoie!

Marți, 31 Octombrie 2023Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Salvator in caz de nevoie | imaginea 1 În orice împrejurare poți deveni un salvator pentru cineva care are nevoie de ajutor!

Fie că ești pe stradă sau la serviciu, o urgență medicală poate apărea pe neașteptate și cel de lângă tine va avea nevoie să cunoști modul în care trebuie să intervii. Vineri, 27 octombrie a.c., pompierul argeșean Ionuț a ajuns la un operator economic important din zona Muscelului, unde a susținut o prezentare interactivă cu o parte dintre angajații de la locul de muncă.

Aceștia au învățat ce trebuie să facă atunci când observă că un coleg sau un cetățean s-a înecat cu un aliment, ori a suferit un stop cardio-respirator și are nevoie urgentă de începerea manevrelor de resuscitare.

Atât Ionuț, cât și “elevii” lui s-au declarat încântați de lecția pe care au avut-o, dar și colegii se bucură să aibă în echipă oameni ca Ionuț, care pun suflet în această meserie. Nu uitați că, “Cel ce salvează o viață, salvează o lume întreagă!”

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.