“Săptămâna altfel” alături de pompierii tulceni

Joi, 26 Octombrie 2023Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Saptamana altfel  alaturi de pompierii tulceni | imaginea 1 Marți, 24 octombrie a.c., alături de cadrele didactice, zeci de copii din cadrul Școlii Gimnaziale “Traian Coșovei” Somova și din cadrul Școlii Gimnaziale “Nifon Bălășescu” Tulcea au trecut pragul unității, în cadrul programului național “Școala altfel”.

Elevii au avut ocazia să inspecteze autospecialele de pompieri, să îmbrace un costum de protecție și să își însușească cunoștințe despre modul de comportare în cazul producerii unei situații de urgență.

Vizita nu se putea încheia fără mult așteptatul moment, plimbarea cu autospeciala de pompieri. În această săptămână, mai multe grupuri de copii sunt așteptați în vizită, pentru a afla lucruri interesante despre această frumoasă meserie, de salvator.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.