”Scoala Altfel” a debutat cu energie maximă în curtea pompierilor clujeni

Joi, 26 Octombrie 2023Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Scoala Altfel  a debutat cu energie maxima in curtea pompierilor clujeni | imaginea 1 Încă de la prima oră, zeci de elevi și preșcolari au venit să vadă autospecialele pentru intervenții și să-i cunoască pe salvatorii ce sunt pregătiți în orice clipă să sară în ajutor.

Entuziasmul și curiozitatea acestor copii sunt cu adevărat molipsitoare. Fiecare întrebare venită din partea lor, fiecare zâmbet și fiecare moment de uimire aduce bucurie în inimi.

Pentru pompieri este o adevărată încântare să împărtășească cu acești copii din experiențele lor și să le arate cum funcționează echipamentele speciale.

Cu toții își doresc ca această experiență să fie una educativă și memorabilă pentru fiecare copil, cu siguranță au și ei de învățat unii de la alții.

Se adresează mulțumiri tuturor celor care au ales să vină în vizită în această săptămână specială, li se dorește sănătate și să fie mereu în siguranță!

Salvatorii clujeni speră că au reușit să îi inspire să fie curioși, să învețe și să se bucure de ceea ce fac!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.