Activități desfășurate de pompierii cărășeni în “Săptămâna altfel”

Joi, 02 Noiembrie 2023Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

Activitati desfasurate de pompierii caraseni in  Saptamana altfel | imaginea 1 În săptămâna care s-a încheiat, activitatea pompierilor militari a vizat atât pregătirea elevilor în cadrul programului “Școala altfel”, cât și pregătirea voluntarilor înscriși în programul ,,𝗦𝗮𝗹𝘃𝗮𝘁𝗼𝗿 𝗱𝗶𝗻 𝗽𝗮𝘀𝗶𝘂𝗻𝗲”.

În perioada 23-27 octombrie a.c., pompierii au fost prezenți în rândul elevilor din mai multe școli din județul, unde au desfășurat activități practice de educare și instruire în scopul prevenirii situațiilor de urgență.

De asemenea, activitățile au continuat și în zilele de sâmbătă și duminică la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “SEMENIC” al județului Caraș-Severin, împreună cu voluntarii înscriși în programul ,,Salvator din pasiune”.

După prezentarea autospecialelor de intervenție, accesoriilor de descarcerare, voluntarii au început și lecțiile de prim ajutor de bază. Se adresează felicitări tuturor voluntarilor 𝘢𝘤𝘵𝘪𝘷𝘪 ș𝘪 li se urează 𝘴𝘶𝘤𝘤𝘦𝘴 𝘤𝘦𝘭𝘰𝘳 î𝘯 𝘥𝘦𝘷𝘦𝘯𝘪𝘳𝘦!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.