Campania ,,Detector pentru viață” s-a încheiat cu succes în județul Timiș

Luni, 15 Aprilie 2024Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Campania   Detector pentru viata  s a incheiat cu succes in judetul Timis | imaginea 1 Cele 375 detectoare de fum și 125 detectoare de monoxid de carbon au fost distribuite și montate în 500 de locuințe din cele 15 comune din județul Timiș, identificate inițial ca fiind vulnerabile.

Timp de 7 zile intense, salvatorii timișeni, alături de pompierii voluntari și reprezentanții Delgaz, au îndeplinit cu succes această misiune.

Familia este pe primul loc, iar finalizarea campaniei în județul Timiș vine la timp pentru ca familiile să fie în siguranță de Sărbătorile Pascale.

Această campanie a subliniat încă o dată importanța protejării familiei și asigurării unui mediu sigur ACASĂ.

Pune viața familiei tale pe primul loc și protejeaz-o printr-un singur gest - INSTALEAZĂ DETECTOARE ÎN LOCUINȚA TA! Felicitări și mulțumiri celor implicați în această activitate!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.