Detectoare pentru viață

Marți, 23 Aprilie 2024Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Detectoare pentru viata | imaginea 1 În județul Hunedoara au început acțiunile din cadrul campaniei naționale: „DETECTOR PENTRU VIAȚĂ”!

În 15 comune hunedorene vor fi montate 375 de detectoare de fum și 125 de detectoare de monoxid de carbon, cu prioritate la locuințele familiilor identificate de către autoritățile locale ca fiind vulnerabile.

Pompieri din cadrul I.S.U. Hunedoara și tehnicieni de la Delgaz Grid au început deja montarea gratuită a detectoarelor la 33 de locuințe din satul Lăpușnic, comuna Dobra. Acțiunile vor continua în următoarele săptămâni și în alte locuințe din zona rurală a județului Hunedoara.

În cadrul parteneriatului „Împreună pentru viață”, inițiatorii campaniei, E.ON și Delgaz Grid, alături de Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU) și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU), încurajează cetățenii să monteze în propriile locuințe astfel de echipamente care pot salva vieți.

𝗔𝘁𝗲𝗻𝘁̦𝗶𝗲! Aceste tipuri de detectoare 𝗻𝘂 𝗮𝗹𝗲𝗿𝘁𝗲𝗮𝘇𝗮̆ 𝗶̂𝗻 𝗺𝗼𝗱 𝗮𝘂𝘁𝗼𝗺𝗮𝘁 𝗮𝘂𝘁𝗼𝗿𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶𝗹𝗲, nu sunt interconectate cu sisteme de stingere a incendiilor! Rolul lor este doar de avertizare a ocupanților locuinței de existența unui pericol iminent.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.